Altijd al interesse gehad in het manicure- en/of pedicure vak? Of voor jezelf willen beginnen, eigen uren indelen? Ben jij creatief, precies, geduldig, sociaal en niet te vergeten ondernemend? Dan is dit het beroep voor jou!

Bij BGP College volg je diverse workshops, een basis-, combinatie- of volledige vakopleiding nagelstyling met acryl of gel!

Bij het samenstellen van het onderwijsprogramma is gekeken naar wat de essentiële theorie en praktische vaardigheden zijn voor jou om als volwaardig nagelstyliste te kunnen slagen. Hierbij is er een perfecte combinatie gemaakt tussen deze twee vaardigheden en kunnen wij een volledig onderwijsprogramma aanbieden.  

Onze docenten zijn goed gecertificeerd, geïnformeerd, geduldig en blijven hun kennis en vaardigheden op het gebied van nagelstyling en educatie verbeteren en vernieuwen om jou op de best mogelijke manier te ondersteunen.

Naast klassikaal hebben wij ook een systeem ontwikkeld waarbij je via een online programma kan worden ondersteund. Hierdoor beschik je over referentiemateriaal om op terug te vallen. We zijn super enthousiast om jou in onze klas te mogen ontvangen!

Klik hieronder om het aanbod te bekijken

https://www.beautygroothandelpurmerend.nl/product-categorie/traingingen-workshops/